Advertisement

SMS Ucapan Lebaran Bahasa Jawa

SMS Ucapan Lebaran Bahasa Jawa 2012. Ucapan Lebaran Bahasa Jawa.SMS Ucapan Lebaran Bahasa Jawa. Update Lagi yang terbaru tentang Ucapan Idul Fitri kali ini dalam bahasa Jawa Setelah sebelumnya UPdate : Kata-Kata Mutiara Lebaran Idul Fitri 2012.SMS Ucapan Selamat Idul Fitri 2012 dan Kartu Ucapan Lebaran Idul Fitri 2012
SMS Ucapan Lebaran Bahasa Jawa
SMS Ucapan Lebaran Bahasa Jawa 2012
Ngaturaken wilujeng Ied Fitri 1433 H.Nyuwun gunging pangapunten.. Mugi kita kanugrahan jatining fitrah saking Gusti ingkang Maha Mirah. Amien.
Paijem gadhah Fiat.
Diagem touring dateng Banten.
Dalem kathah lepat,
kerso paring agenge pangapunten.
Mulad sarira hangrasa wani. Wani ngakoni kalemahan diri. Sugeng Riyadi Idul Fitri. Sadaya kelepatan nyuwun pangaksami.
Ngaturaken wilujeng Ied Fitri 1433 H.
Nyuwun gunging pangapunten.
Mugi kita kanugrahan jatining fitrah saking Gusti ingkang Maha Mirah.
Amien..
Nandur pari jero. Manfaate kanggo anak putu. Luputku marang awakmu jero. Mangga dipendem nganggo pangapuramu. Taqabalallahu Minna Wa Minkum. Mugi amal ibadah kita sadaya katampi
Juminten mbeber kloso, dodol kupat ngarep gapuro. Wonten dinten riyoyo, menawi lepat kulo nyuwun ngapuro. Mugi-mugi Allah maringi pepadang kagem sedoyo.
Cangkem iki sering nggedabrus, utek iki sering mikir sing elek. Minal aidzin wal faidzin. Mohon maaf lahir batin.
opor ayam tape ragi
kue nastar kue betawi
mpo aye org awam,aye mohon dimengerti
klo aye sempat kasar atawe berani.
mohon diampuni
Idul Fitri maeme kupat lan opor santen, menawi lepat kulo nyuwun
ngapunten. Selamat Idul Fitri 1433 H.
Ndilat untu ngagem santen.
Lepat klentu pun ngapunten.
nggih sugeng riyadi.
Advertisement
Monster Lyrics ☆ since 2009 | Privacy Policy | ToS | DMCA | Contact Us
15110 lyrics provided for educational purposes only. All lyrics are property and copyright of their owners. - Powered by Blogger.